Papper, papper, papper

Jag paulina och sofia håller på med projektarbetet. Vi håller på att skriva ut 100 papper :O ;) Tid tar det får jag lov att säga. En jävla bunt är det ;P


...

Pest eller Kolera

Låt skiten bara försvinna


Hungrig !!

Idag slutade vi 10.20  tackvare Madde ;) väldigt skönt faktiskt !! :)

I helgen spleade jag med damlaget på lördagen, vi vann med 5-1 tackvare en jävla miss från mig.. men men det löste ju sig :) Enligt mig var det den bästa matchen under hela mina år som målvakt !! :D:D i söndags dömde jag 95:orna det gick väl helt okej. och vid fem spelade F17. Tyvärr förlorade vi med 1-0.. Matchen har satt sina spår kan jag väl säga. 2 rejäla blåmärken på vänsterbenet, ett ömt kindben och en sträckt arm :s men jag överlever :)

För några dagar sen märkte mamma att Willies tänder inte slutar växa.. men lösningen blev att vi kommer få klippa som hela hans liv, det är det verkligen värt kan jag säga. För kärleken till djur är väldigt stark !!

Idag är det möte med fotbollen :s det är jag verkligen nervös inför !! men deet går säkert bättre än vad jag tror :)

Nu ska vi snart äta.

Ha det så bra!

Kram Kajsa ♥

Skolan

Hejsan!

Jag sitter i skolan och har precis blivit "klar" med mitt CV som ska vara färdigt på måndag, läxa. Paulina kämpar fortfarande på ;) det blir som det blir. 
Idag var det svenska prov om språkhistoria, det gick faktiskt bra :) Nu är det bara religionsprovet och engelskaprover kvar..

Igår var det träning igen :) den gick faktiskt helt okej. Idag ska jag få målvaktsträning, förhoppningsvis.. På söndag ska jag dömma F95:orna igen och sen ska jag spela med F17 :) 

På måndag är det möte med fotbollen :s vi får väl se hur det går.. 

Den 12/10 ska jag, pappa och Timpan åka och kolla på friidrotten :D det ska bli jätte roligt :) det är alltid kul att testa på något nytt ;) :)

Ha det så bra!

Kram Kajsa ♥

Göteborg <3

Göteborg var jätte mysigt :) Det var jätte bra och något jag hoppas på att göra igen :) <3


Idag kollade vi på en jätte seg film i skolan, vi har hälsovecka denna veckan.. Sen engelska med Vivi. Nu ska jag väl äta lite och plugga till matteprovet imorn.. =/

Ha det så bra!

Kram Kajsa ♥


GÖTEBORG !!

Hejhopp !!

Imorn åker jag och Tim till Göteborg :) Det ska bli så mysigt !! Idag skulle vi hämta fotbollsbiljetterna i stan men när vi kom dit så kunde vi inte få ut dom för dom var redan uttagna sa dom :s Men sen när vvi kom hem så hade Tim missuppfattat så dom fanns i ett mejl ;) Söt han är :):) <3

Imorn klockan 09.00 går bussen :D <3

Ha det så bra !

Kram Kajsa ♥

                            

Allt möjligt

Idag känns allt bättre fast andå skit. Fick veta grejer från fotbollen igår som verkligen störde mig.. :( men som tur är så har mamma löst det hyfsat iallafall. Och mina domarpengar kommer jag att få <3

Antagligen blir det en lugnande till operationen, annars vet jag inte vad som händer. Det kommer inte gå...

Vi har pratat med mode och design tjejerna nu om 50-tals modevisningen med :) det kommer nog bli bra tror jag :)  jag har suttit och letat lite bilder nu.

Imorn ska jag, Sofia och Paulina antagligen ha lite tjejkväll hos Paulina :D det ser jag fram emot och hoppas att det blir av !! :) I helgen ska jag och Tim till Göteborg :D:D äntligen !!! <3

Nu måste jag fixa lite inför imorn, skolkort :s :)

Ha det så bra !

Kram Kajsa ♥

Varför?!

Varför, varför, varför, varför?!?!?! Jag vill verkligen inte :(:( Jag hade hoppats på att dom hade glömt bort mig eller något.. Jag mår verkligen dåligt för detta, jag vill inte... :'(
Varför kan dom inte ens söva ner mig? Vad är problemet?!!!! 1 av 250 000 människor skadas av det...  vad säger att jag skulle vara den personen? 

Jag vill verkligen inte... :'(

Timpan !! :D

Jag trodde jag hade förstört Timpans kamera som han lånat från skolan :O :S men som tur var så hade jag inte det.
Jag har tagit massvis med egobilder :D ska bara få in dom i datan med ;)

Tim är så söt, min pojke <3

Idag hade vi idrott i skolan och jag Sofia och Paulina pressade !! ;D Flickor små, flickor små, ni är allt söta :):) Ni betyder massor <3<3

Idag ska jag träna :) iom att vi hade gymmet idag på idrotten så är jag helt slut i kroppen så vi får väl se hur det går ;)

Nu har Timpan spelat färdigt fifa,

Ha det så bra sålänge!

Kram Kajsa ♥

---

Om någon/några timmar kommer Tim hem, jag vet inte om jag orkar vänta uppe tills dess.. Inegt pluggande har det blivit heller.. glosor kändes inte som någon bra ide på kvällen :s 

Vi ses, god natt

Kram Kajsa ♥


Läskigt.. =/

Hejsan!
I helgen bor jag och Timpan i pappa och Helenas lägenhet för att dom är i Stockholm. Igår skulle vi laga taco o kolla på shrek 3 . Tyvärr såg jag bara några minuter av filmen för som vanligt så somnade jag i Tims knä.. <3

Idag har jag varit hemma i Mullsjö och träffat Fia :) lika kul som vanligt :):) vi var ute och gick och tittade lite på tv o så <3

Nu är jag här i Huskvarna helt ensam.. Trille är iofs hemma :) Timpan kommer vid 3 eller något tror jag :s Han och hans band ska spela på ett bröllop idag i Värnamo, vid elva tiden.. Jätte roligt för som men inte lika roligt för mig som är hemma själv.. Inte hans fel i och för sig. Men det hade varit mysigt om han kunde varit med mig, men men det är kul att dom får visa upp vad dom kan :)

Nu ska jag väl plugga lite, äta och titta på TV tror jag.. är så mörkrädd så jag måste ju sysselsätta mig med något :)
Sen har det flugit in en jävla nattfjäril här med så jag är livrädd att den ska sätta sig på mig :O =/

Ha det så bra så länge !

Kram Kajsa ♥

Skolan

Nu sitter jag i skolan med Paulina på andra sidan bordet ;)Sofia är på toa. Vi har haft en underbar engelska lektion med Viveka.. Snart börjar frisörlektionen:) idag ska vi klippa och antagligen lite permanent... Men men, bit ihop bara :P

Ha det så bra !

Kram Kajsa ♥

Träning o.s.v (Sverige - Malta 1-0 :D:D )

Heeeej :D:D

Igår tränade jag igen :D:D och jag lyckades inte skada mig själv såmkt ;) Däremot på idrotten så spelade vi fotboll, Cicci skulle skjuta och såklart skulle jag fram och täcka *dumas* fick skottet på sidan av knät och sen ett senare på utsidan av låret :O väldigt ont gjorde det, så nu har Kajsa en liten lårkaka som är blå och röd?! :s 

Eftersom jag dessutom tränade jag har träningsvärk i HELA kroppen och två märken efter mina dobbar på knät... 
Men jag överlever!

Det var iallafall väldigt roligt och träna och väldigt skönt att röra på sig efter ett antal veckors upphåll p.g.a olika saker. :)

På Fredag ska jag stå i kiosken och på söndag ska jag först dömma F95, som ni vet, sen ska jag själv spela match med F17 :) vilket jag ser fram emot!

Igår kom jag hem till Tim innan han gjorde det och jag duschade o så eftersom jag hade tränat. Så jag tar på mig nattlinnet o så och lägger mig i hans säng och kollar på TV. Efter en stund kommer Timpan hem och säger att jag ska blunda och hålla för öronen. Så jag gör väl det. 
Sen får jag helt plötsligt titta och då har han köpt scarfen som jag tittat på :D Han hade köpt den till mig, bara för att :D :) Oerhört söt pojkvän jag har !!!

Nu ska jag gå o kolla på idol, men ha det så bra :)

Kram Kajsa ♥



                                 

Volbeat - Mr and mrs ness


Sprutor.. =/

Idag har jag varit på ryhov för att prata med en kvinna om sprutfobi, igen. Denna gången gick det inge vidare.. Jag ska inte gå dit mer just för tillfället. Ska ju göra en operation i höst (leverfläck) och detta skrämde upp mig mer än det behövde så jag ska kanske dit vid ett senare tillfälle.

Efter Ryhov mötte jag Timpan på A6 för att köpa visselpipa till fotbollen. Ska ju dömma F95 på söndag så jag måste ju vara beredd ;)

Antagligen ska jag och Tim "bo" i pappa och Helenas lägenhet i helgen för att sköta om Trille :) Jag hoppas det blir av. Det är en häftig känsla att "bo" ihop med Tim :):) om man nu kan säga så :)

Ha det så bra sålänge :)

Kram Kajsa ♥

                                                                   


Domarutbildning, kalas och matte..

Idag har det varit fullt upp. Började med att gå upp halv sju.. :O Klockan åtta började domarkursen på Ekhagen.  Började med teori och sen fika och efter det praktiska grejer. Jätte kul faktiskt :) Jag ska dömma F95 den 13 september :D :s är ganska nervös inför det men Ellen och Helena ska hjälpa mig med flaggorna :)

Helena fyllde år i fredags så idag var det släktkalas, farmor, farfar, Victor, Pilla, Tobbe, Oskar, Hedvig, Herman var här :):) vi sålde massor med jultidningar med :) Enkelt jobb tkr jag ;)

Nu har jag en break från matten.. inte lika roligt =/ Ska göra mitt nationella i december så jag måste bli färdig med boken.

Timpan spelar match idag, jag hoppas verkligen att det går bra, då har dom chans att vinna serien :) Han kommer fresten hit ikväll :*

Nu ska jag nog återgå till matten så att clara kan få datan.

Ha det så bra :)
Kram Kajsa ♥


Hejsan, hejsan !

Nu är det väldigt längesen jag skrev så jag tänkte att det kanske är dags att börja igen.


Tim sov här inatt och sen han gick vis halv åtta har jag försökt förstå mig på bloggen :s men det ser väl helt okej ut iallafall :)
Idag fyller Helena år och jag och Clara har en sån perfekt present :D:D Den ska hon få idag !! I eftermiddag ska jag följa med Tim och Dan och köpa Tims nya TV :D sen ska jag kolla lite på Ekhagens damlags match mot Vista. Sen ska jag, Tim och många fler till Brunnen för att kolla på något/några band där :):) 

Jag och Tim ska ut och göra något :D:D jag är helt överlycklig !!! <3

Jag hoppas att denna dagen blir underbar :)

Ha det så bra så länge :)

Kram Kajsa ♥

RSS 2.0